Maatschappelijk Ondernemen

Ook FFD Administratie doet aan sponsoring. En laten we eerlijk zijn: dit doen we voornamelijk om onze naamsbekendheid te vergroten. Maar we zijn hierin wel selectief. Onze keuze valt op de kleinere lokale en maatschappelijke partijen, die onze inzet of financiële bijdrage gebruiken om hun gemeenschap te verbeteren.

Naast sponsoring in uren of geld, hebben wij een FFD Administratie springkussen die we gratis ter beschikking stellen aan onze klanten en relaties. Want als de kinderen het naar hun zin hebben …

Uiteraard zien wij graag dat onze naamsbekendheid groot is én groot blijft. Om dit te bereiken hebben wij er voor gekozen om het hiervoor beschikbare budget bij voorkeur niet te besteden aan dure campagnes, maar dit geld te besteden aan partijen in het maatschappelijk leven die dit geld goed kunnen gebruiken.

In ruil hiervoor vragen wij een reclamebord of andere uiting te mogen plaatsen. Zo toont elke vestiging van de FFD Administratie GROEP zijn betrokkenheid in de regio, niet alleen zakelijk maar ook maatschappelijk.

Comments are closed.