Diensten

Ons uitgaanspunt is het aanbieden van een uitstekende dienstverlening tegen een concurrerend tarief. Onze uurtarieven liggen daarom gegarandeerd lager dan de uurtarieven van een gemiddeld administratie- en/of accountantskantoor.

FFD Administraties is een organisatie, die zich bezig houdt met diverse werkzaamheden binnen de zakelijke dienstverlening voor (startende) ondernemers in het MKB. Wij zijn modern en flexibel met jaren ervaring op het gebied van de zakelijke dienstverlening. Tot onze dienstverlening rekenen wij onder andere verwerken financiƫle administratie, verzorgen loonadministratie, opmaak jaarrekening, alle belastingaangiften, etc.

Een bijgehouden administratie is van groot belang voor uw bedrijf. Maar u hebt veel andere dingen aan uw hoofd. En omdat boekhouden onze core business is, doen wij dat graag voor u.

U wilt weten wat u kunt besparen en/of u bent op zoek bent naar een accountant en/of belastingconsulent, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende kosteloze afspraak of stuur een mail met uw gegevens, waarna wij contact met u zullen opnemen. Wij komen, indien gewenst, bij u op locatie.

U kunt ons bereiken onder nummer 06-49651770

Bij ons kunt u terecht voor uw:

  • Persoonsadministratie;
  • Problematische schulden van bv, vof en of eenmanszaak
  • Boekhouding;
  • Loonadministratie;
  • Omzetbelastingen;
  • Fiscaliteiten (Belastingzaken) voor ondernemers en voor particulieren

Wij werken samen met diverse personen en bedrijven die resultaatgericht en oplossingsgericht te werk gaan.

Hierbij zullen er aan u lagere kosten worden doorbelast.